ONDÉVIT®  Gezondheid

GEZONDHEID

Het is algemeen aanvaard dat mensen uit drie hoofdonderdelen bestaan:

-de geest onderhevig aan allerlei speculaties en vaak geassocieerd met de hersenen.

-de (vitale) energie van het lichaam die verdwijnt na de dood van het fysieke lichaam.

-het fysieke lichaam met zijn endocriene systeem en alle andere systemen die we kennen. Het fysieke lichaam blijft na de dood inert.

Als we het over gezondheid hebben, hebben we het natuurlijk over ziekte!

In geen geval zou ik de Ondevit-methode willen vergelijken met de moderne geneeskunde.

Elk gebruikt verschillende principes en daarom heeft elke methode zijn voor- en nadelen.

De moderne geneeskunde gebruikt het paradigma van het molecuul omdat daarvoor de vitale energie niet bestaat.

De moderne geneeskunde behandelt symptomen en ziekten door middel van statistieken om aan te tonen dat de moleculen die ze gebruikt een beter gevoel geven aan patiënten in vergelijking met de bijwerkingen die deze moleculen bij patiënten veroorzaken.

Ondevit geneest geen symptomen of ziekten. Ondevit geeft de cliënt alleen energie om zichzelf te genezen van zijn klachten en ziektes. Kort gezegd betekent dit dat de cliënt misschien niet wil genezen. Dit gebeurt soms.

De energie die Ondévit geeft, voldoet niet altijd aan de behoeften van de klant, maar het is een kwestie van vooruitgang in de technieken van het gebruik van geschreven woorden in relatie tot magnetisme. Momenteel zijn er meer dan dertig verschillende technieken.

Het Ondevit-principe is ook anders. Voor Ondévit zit het beeld van de oorzaak van de problemen van een klant in de omgeving (energie).

We benaderen de Ondévit-behandeling door de invloed van de omgeving als geheel te testen, omdat we uiteindelijk allemaal een vergelijkbare omgeving hebben met een lichaam, familie, vrienden, collega’s, huis, voertuig, enz.

Dit brede aanbod stelt een klant al in staat om zichzelf in deze omgeving te « herkaderen ».

We hebben geconstateerd dat in bijna alle gevallen de oorzaak van klantproblemen wordt gevonden in een disharmonie met de algemene omgeving.

Tijdelijke vermoeidheid, prikkelbaarheid, een ongeschikte voeding en andere symptomen onthullen een manier van leven die niet in harmonie is met deze omgeving. Dit noemen we een vroeg stadium van hypoglykemie.

Hoe zit het met degeneratieve ziekten? Kanker, Alzheimer en andere genetische ziekten.

Aangezien Ondevit beweert vitale energie te brengen, zou dit soort ziekte snel moeten verdwijnen. JA MAAR alles hangt af van het stadium van evolutie van de ziekte. Er zijn punten waarop geen terugkeer mogelijk is, die misschien verband houden met het lijden dat groter zou zijn om jezelf te genezen dan om te sterven.

 Ondevit is een methode die snel evolueert volgens de globale energie waarin de aarde zich bevindt. Er zijn protocollen die een tijdje werken maar moeten worden aangepast afhankelijk van de omgevingsenergie.

Virale infecties zijn een bijzondere vorm van ziekte.

Stel je voor dat je in zout water leeft. Je bent immuun voor zoetwaterroofdieren.

Aan de andere kant, als je in zoet water komt te leven, zullen deze roofdieren je kunnen aanvallen.

Stel je voor dat je energie je in een gebied plaatst waar virussen niet kunnen leven. Je wordt niet aangevallen.

De energiezone waarin u leeft, bepaalt uw immuniteitsniveau.

Medicijnen of vaccins geven je een korte immuniteit, maar in principe keert je immuniteit snel terug naar het oude niveau en misschien lager omdat vaccins bijwerkingen hebben. Je sluit een deur maar je opent ramen.

 Ondevit-producten kunnen worden geïnjecteerd, maar er is geen onderzoek gedaan naar de duur van de immunisatie.

Aan de andere kant, als we deze specifieke producten regelmatig innemen, zal het mogelijk zijn om de mate van immuniteit op een hoog niveau te houden.

Als je nog steeds aarzelt om een ​​Ondevit-therapeut te raadplegen, kijk dan in de sectie ONDEVIT-therapeuten voor hun statistieken.

Ondévit claimt geen therapie te vervangen.

Wij geloven dat een goede gezondheid de combinatie is van goed eten, een gezonde levensstijl en energie. Om energie beter te laten circuleren, heeft het menselijk lichaam beweging nodig en sport is een goede manier om dit te doen.

Vergeet niet dat het medium voor Ondévit-energieën zout water is en dat we sinds 1983 NOOIT bijwerkingen hebben gehad die rechtstreeks verband houden met Ondévit-producten, dus het enige risico dat u loopt, is u beter te voelen!

Contact Ondevit