PRODUCTEN ONDÉVIT® Definitie

Beste (toekomstige) cliënt,

Vanwege de wet op de aanprijzing van gezondheidsproducten zijn wij verplicht om u te vragen te registreren om toegang te krijgen tot onze webshop.

Wij herinneren u eraan dat de Ondévit producten gebruikt als energetische supplementen niet vallen onder de wet op geneesmiddelen. 

Beslissing van de hoofdinspecteur van volksgezondheid 10 mei 1984.

Onze shop bevat boeken (straks in het Nederlands) en andere producten gerelateerd aan Ondévit: o.a. placemat etc. Wij danken u voor uw begrip

Een Ondevit-product is geen homeopathisch product omdat de productiemethode anders is.
In de homeopathie spreken we van verdunningen en schuddingen. De energiedrager van homeopathische producten is meestal alcohol.
Een Ondévit product is een natuurproduct omdat de gebruikte drager een fysiologische zoutoplossing is met 9gr per liter natriumchloride.
De energie die door Ondévit-producten wordt vervoerd, wordt opgevangen door een speciale machine of door elektromagnetische, elektrische en lichtgolven naar de producten gestuurd. Deze drie energieën zijn absoluut noodzakelijk voor het leven van de cellen.
Als u Ondévit-producten per post of een andere vervoerder moet verzenden, moet u duidelijk vermelden dat het energiesupplementen zijn.

Contact Ondevit