OPLEIDINGEN ONDÉVIT® Voor wie?

HET ONTEVIT OF GEZINSTHERAPIE BEROEP?

JE HEBT NOOIT EEN THERAPIE GEVOERD!
De meeste Ondevit-therapeuten begonnen hun opleiding om een ​​geliefde, een kind, een ouder te helpen.
Het is een geweldige motivator.
Door te oefenen kom je voortdurend in aanraking met de worsteling van je cliënt om van zijn ziekte af te komen.
Dit vereist vaak een sterke motivatie om door te gaan. Ondévit sluit geen andere therapie uit.
We raden u echter aan om therapieën te vermijden die ervoor zorgen dat u vitale energie verliest.
Je zult worden geconfronteerd met je gebrek aan kennis op gebieden die het leven betreffen, want als we alles wisten, zou het niet de moeite waard zijn om te leren.
Sommigen zijn, uitgaande van deze ervaringen, aan professionaliteit begonnen, soms met succes.
Je hebt in ieder geval een onuitputtelijke honger naar leren nodig
U zult anatomie, fysiologie en pathologie moeten leren als en wanneer dat nodig is voor uw klanten. Dit betekent een tijdsinvestering.
Geloof degenen niet die beweren dat je met een golf van een toverstaf « bijna) alles kunt genezen.
Gezondheid wordt een leven lang opgebouwd en in een oogwenk vernietigd. We moeten daarom realistisch zijn als we aan zo’n avontuur beginnen.
Realiteit
Het eerste dat u moet overwegen, is of u uw techniek goed genoeg onder de knie hebt om uzelf als therapeut te vestigen.
Ondevit geeft je Ondevit-training en alles wat je nodig hebt om de Ondevit-methode te gebruiken, maar er is nog veel meer kennis die je moet verwerven. Het verwerven van deze kennis, zelfs als u uw klanten moet helpen, kost tijd. Heb je deze tijd?
Je moet investeren en investeren in zichzelf
Mensen helpen zichzelf te helen is niet gratis voor zowel de cliënt als de therapeut.
Het is absoluut noodzakelijk om overeenstemming te bereiken tussen de tarieven die u vraagt ​​en de hulp die u verleent.
Gezondheid is tot op zekere hoogte onbetaalbaar in onze samenleving, maar we kunnen de tekortkomingen, de onrechtvaardigheden van de samenleving niet de baas worden zolang er geen samenleving van harmonie is geïnstalleerd.
Mensen die onvoldoende gemotiveerd zijn om zich als professioneel Ondevit therapeut te gaan vestigen, adviseren wij niet.
Het is beter om je praktijk geleidelijk op te bouwen vanuit familie of kennissen.
Er zijn gemakkelijke successen die je tijdens de training leert.
Je hebt een grote vrijheid om je Ondévit-praktijk te organiseren, maar je moet de successen en mislukkingen ervan accepteren.
De opleiding van Ondévit geeft je niet de sleutel tot financieel succes, maar het is zeker dat je heel goed zult kunnen leven, anderen hebben het gedaan.
JE HEBT REEDS EEN PRAKTIJK: JE BENT therapeut, ARTS OF ANDERE GEZONDHEIDSPROFESSIONEEL
Ondévit, door zijn benadering van gezondheidsproblemen door een energie onafhankelijk van uw energie, is zo nieuw dat welk beroep van therapeut of arts u ook uitoefent, u altijd iets te leren zult hebben van de Ondévit-methode.
Ondévit kan u helpen bij het invullen van enkele punten van de methode die u gebruikt. Of, integendeel, je kunt Ondévit een pluspunt geven dat het mist.
U bent arts en u wilt geen chemische producten meer gebruiken, Ondévit kan u helpen de bijwerkingen van chemische producten te verminderen. Kunt u Ondévit geleidelijk in uw praktijk integreren door gebruik te maken van de sterke punten van Ondévit?
De Ondévit spiertest is uniek. Het is geen simpele lichamelijke oefening, maar vooral een energetische, mentale oefening die je leert jezelf te leren kennen.
Leren om afwezig te zijn in het genezingsproces van uw cliënt kan in het begin frustrerend zijn, maar het is een essentiële houding om de hoogten van persoonlijke evolutie te bereiken.
Wij staan ​​open voor alle vragen die u ons stelt.
Dus maak de juiste keuze

Contact Ondevit