THERAPEUT ONDÉVIT® Consult

BEFORE THE TEST

THE TEST

END OF THE TEST

CONSULTATIE

Als je deze filmpjes hebt gezien, heb je tijdens je eerste consult al een goed beeld van wat je van een Ondévit therapeut kunt verwachten.
Een Ondevit-therapeut zal u nooit vragen om u uit te kleden, behalve om uw spiertest gemakkelijker te maken.
Hij respecteert uw integriteit maximaal.
Een Ondevit-therapeut kan geen medische diagnose stellen. Het meet alleen disharmonieën. Disharmonieën zijn geen symptomen van ziekte.
Disharmonieën zijn altijd en in de eerste plaats op het niveau van energieën.
De Ondévit-kaarttest wordt blindelings voor u gedaan en meestal voor de therapeut.
Een therapeut zal je de woorden of zinsdelen niet vertellen die ze op je testen.
Als je een ervaren therapeut bezoekt, kan hij je adviseren om naar een dokter te gaan om te bevestigen of te weerleggen wat hij met de energieën heeft gevonden.
Let op, onbewust of willens kun je energetisch zeer ernstige ziektes verbergen dus laat je conditie checken door middel van analyses.

ONDEVIT CONSULTATIEPRIJS
Minimale eisen waaraan een Ondévit therapeut moet voldoen:
De therapeut doet een spiertest. Uw arm zal het vaakst worden gebruikt. Tijdens de test worden blauwe Ondevit-kaarten en een ringkernmagneet gebruikt. De testresultaten zijn nog steeds geschikt voor dagelijks gebruik. De Ondevit-therapeut heeft een grote vrijheid in de woordkeuze en de opbouw van de test. De test wordt afgestemd op uw behoefte met als doel u optimaal te ondersteunen. U moet wel laten weten dat u voor een Ondevit-behandeling komt.
De richtlijnen van de stichting zijn:
– consultprijs: tussen 50,- € en 85,-, € (Nederlandse tarieven 2017)
– consult plus producten: gemiddelde prijs 160,- €, maximaal 250,- €. (tarieven 2017
Het consult duurt meestal ongeveer 2 uur.
De behandeling is meestal een maand geldig.
Ondévit werd geheel of gedeeltelijk vergoed door verschillende zorg- of onderlinge verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Aarzel niet om contact op te nemen met uw verzekeraar of uw mutualiteit als u vindt dat de behandeling goede resultaten heeft opgeleverd en het verdient om vergoed te worden.

Wat is de prijs van uw gezondheid?
Ter vergelijking: de prijs per uur van een Franse vakman varieert van 50 tot 80 euro per uur arbeid.De prijs van de reis kost je tussen de 30 en 60 euro. Afhankelijk van de regio moet een pleister worden aangebracht.
Ref: https://www.mesdepanneurs.fr/blog/estimation-du-co%C3%BBt-de-l%E2%80%99intervention-d%E2%80%99un-plombier

Contact Ondevit